Social

Amenzi de zeci de mii de lei pentru cei care au abandonat deşeuri pe domeniul public

Amenzi de zeci de mii de lei pentru cei care au abandonat deşeuri pe domeniul public
Adora Beauty

Polițiștii locali au continuat să acționeze în ultimele zile pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, acolo unde se formează rampe clandestine de deșeuri.

Astfel, zilele trecute, ca urmare a unei sesizări, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Dr. Aurel Cândea colț cu Protopop George Popovici, unde se afla o rampă clandestină de deșeuri. Chiar în timp ce polițiștii locali se aflau la locul respectiv a fost depistată o persoană în timp ce abandona resturi în locația respectivă, motiv pentru care a și fost sancționată.

O altă persoană a fost sancționată după ce a fost depistată abandonând deșeuri tot la o rampă formată pe str. Carei. Polițiștii locali au depistat, tot în aceste zile, un bărbat care a abandonat dintr-o autoutilitară o cantitate semnificativă de deșeuri pe Calea Bogdăneștilor. Sancțiunile aplicate în aceste cazuri sunt între 500 și 2.000 de lei.

În ultimele zile polițiștii locali au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.800 lei celor care au abandonat deșeuri pe domeniul public contribuind în acest fel la formarea de rampe clandestine de gunoi.

Poliția Locală atrage din nou atenția că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public sunt între 500 și 1.000 lei conform HCL 371/2007 și pot ajunge până la 2.000 de lei, conform Legii 211/2011, în funcție de cantitatea de deșeuri abandonată.

Astfel de verificări continuă și în perioada următoare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*