Politic

PSD Timiș, despre contracandidatul lui Nicolae Robu: “Un om credibil, timișorean și în permanență în mijlocul cetățenilor”

PSD Timiș, despre contracandidatul lui Nicolae Robu: “Un om credibil, timișorean și în permanență în mijlocul cetățenilor”

Un om credibil, să fie timișorean și în permanență în mijlocul cetățenilor. Acesta este profilul candidatului PSD pentru fotoliul de primar al Timișoarei la alegerile locale de anul viitor.

Reprezentanții PSD Timiș se gândesc la un posibil contracandidat al lui Nicolae Robu. „PSD are oameni foarte bine pregătiți, dar, pe de altă parte, ar trebui să ne gândim care ar trebui să fie profilul celui care trebuie să-l contracandideze pe Nicolae Robu. Pe de o parte, e clar că trebuie să fie un om credibil, trebuie să fie un timișorean, trebuie să fie un om care este în permanență în mijlocul oamenilor și PSD a avut și are în permanență astfel de oameni. La momentul oportun, după dezbaterea internă, sigur că partidul va veni cu una, două, trei variante pe care le va pune pe masă. Din punctul nostru de vedere, pe lângă omul care îl va contracara pe Nicolae Robu sau îl va contracandida pe Nicolae Robu, e foarte importantă echipa cu care va veni acest om, pentru că de foarte multe ori, haosul acesta administrativ este datorat și faptului că Nicolae Robu nu are, deși joacă fotbal și în permanență ne uităm cu toții la acele filmulețe cu Nicolae Robu marcând, Nicolae Robu nu are o echipă în acest moment cu care să dezvolte orașul. Din punctul nostru de vedere, este foarte important ca acel candidat al PSD să vină și cu o echipă de valoare, de oameni care să poată să asigure dezvoltarea orașului. Și credem că asta e și cheia creșterii noastre constante la alegerile locale, în ultimii 20 de ani”, a transmis consilierul local PSD Timișoara, Sorin Ionescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*