Eveniment

Poliţist acuzat de neglijenţă în cazul timişeanului decapitat cu drujba

Poliţist acuzat de neglijenţă în cazul timişeanului decapitat cu drujba

În 31 ianuarie, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoana a distrus cu o drujbă ușa de acces a unui imobil de pe raza comunei Sânandrei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 32 de ani ar fi tăiat în zona capului un bărbat, de 45 de ani, cu o drujbă.

Bărbatul, cercetat pentru omor calificat, a fost reținut pentru 24 de ore, iar în prezent este arestat preventiv, aflându-se în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă din cadrul I. P. J. Timiș.

În urma comiterii faptei, conducerea I. P. J Timiș a declanșat verificări interne, privind activitățile specifice desfășurate  ante și post eveniment, dar și cu privire la modul de acțiune al tuturor polițiștilor, de la momentul semnalării până la finalizarea cercetării la fața locului.

În urma verificărilor, s-a stabilit ca în urma primului apel la 112, nu a fost direcționat echipaj la fața locului, de către dispecer.

Ulterior, la al doilea apel, după 7 minute, a fost trimis un echipaj, care a constat omorul și a identificat și imobilizat autorul faptei.

La data de 21 februarie, conducerea I. P. J Timiș a declanșat cercetarea prealabilă față de polițist, totodată fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara cu privire la săvârșirea infractiunii de neglijență in serviciu, de către polițist.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*