Cultură

3M: Mălăele, Morgenstern și Mihăiță – bis înainte de începerea spectacolului

3M: Mălăele, Morgenstern și Mihăiță – bis înainte de începerea spectacolului

Știți cum e să se ceară „bis” înainte ca spectacolul să înceapă? Vineri, 29 martie, începând cu ora 21:00, Opera Națională Română va fi martora unui spectacol „cum nu s-a mai văzut în Timișoara”. Pentru că cererea de bilete este foarte mare, la fost lansată și a doua reprezentație a serii.

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, vor oferi publicului timișorean un adevărat regal teatral. 3M – cei trei magnifici s-a jucat pentru prima oară, în această distribuție,  în Paris, la mijlocul lui februarie, urmând ca Timișoara să mențină pasul.

Recent, Horațiu Mălăele ne-a încântat cu piese precum ”Măscăriciul”, ”În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, ”Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau ”Ediție Specială”. De fiecare dată, interesul pentru aceste piese a fost atât de ridicat, încât evenimentele au fost Sold Out.

Maia Morgenstern a adus de două ori, în aproape 6 luni, piesa ”Profesiunea Doamnei Warren”, spectacol jucat cu casa închisă  de fiecare dată.

George Mihăiță și-a lansat cartea ”Reconstituirea unei vieți” la Universitatea de Vest din Timișoara, moment urmat de un one-man show de excepție.

În 29 martie, cei 3 magnifici vor dezvălui secrete din spatele cortinei. Ne vom amuza și întrista, trecând prin emoții greu de cuprins în cuvinte.

Biletele pentru cea de a doua reprezentație sunt puse în vânzare online, pe iabilet.ro și offline, la Casieria sălii de spectacol.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*