Economic

Târgul Angajatori de TOP revine la Timișoara cu mai multe oportunități de carieră

Târgul Angajatori de TOP revine la Timișoara cu mai multe oportunități de carieră

Vineri și sâmbătă, la Centrul Regional de Afaceri, are loc Angajatori de TOP Timișoara. Ediția cu numărul 14 înregistrează un record în privința numărului de joburi deschise de cele 70 de companii participante. Peste 3000 de oportunități de carieră sunt deschise pentru cei 4000 de candidați care sunt așteptați la eveniment. Cele mai bine reprezentate domenii sunt: inginerie, IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive și logistică.

Candidații pot face o vizită la standurile celor 70 de angajatori pe harta obiectivelor turistice și pot aplica la peste 3000 de joburi, programe de internship sau management trainee. În plus, vizitatorii pot participa la zeci de skillshop-uri, techtalks-uri și conferințe, în baza preînscrierii pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara. Pasionații de IT au posibilitatea de a-l întâlni pe speakerul internațional – Dan Benzakein și pot lua parte la o serie de sesiuni tehnice pe subiecte precum: Java & Emerging Tech, Smart Everything și QA/Testing.

Angajatori de TOP Timișoara înregistrează un record al numărului de oportunități de carieră deschise de companiile participante. Peste 3000 de oportunități de carieră în domenii extrem de variate: Inginerie, IT Software, Vânzări, Customer Support – Client service, Contabilitate – Finanțe, Achiziții – Logistică – Aprovizionare, Producție, Administrativ, IT Hardware, Marketing PR – Comunicare, Controlul calitații, Resurse umane, Telecomunicații.

Tipul jobului, nivelul de experiență, industria în care activează angajatorul sunt câteva dintre aspectele care pot influența nivelul salarial oferit. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor oferă salarii cuprinse în intervalul 300-400 EUR, iar pentru poziţiile entry-level cele mai multe companii oferă salarii în intervalul 500-700 EUR.

În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, companiile oferă salarii în intervalul 700-1000 EUR, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, remuneraţia atinge intervalul 1000-1500 EUR.

Noutatea constă în posibilitatea candidaţilor de a participa la o serie de interviuri – fulger. Conceptul de speed interview (interviuri-fulger) oferă beneficii atât candidaților care pot avansa mai repede în procesul de selecție, maximizând astfel şansa de a găsi un loc de muncă într-un timp mult mai scurt. Iar pentru companii, le oferă posibilitatea să cunoască mai bine candidații și astfel să acopere poziţiile disponibile mult mai rapid. Interviurile vor avea loc în cadrul Centrului Regional de Afaceri, într-un spaţiu special amenajat.

Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP Timișoara pot fi accesate pe portalul de carieră www.hipo.ro, la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*