Social

FOTO. Boschetari şi cerşetori, daţi jos din mijloacele de transport

FOTO. Boschetari şi cerşetori, daţi jos din mijloacele de transport
Adora Beauty

Aşa cum a anunţat STPT, angajaţii responsabili cu păstrarea ordinii şi siguranţei în mijloacele de transport în comun au întreprins acţiuni de control pe majoritatea liniilor, vizate fiind persoanele care afectează confortul călătorilor şi nu respectă protocolul în ceea ce priveşte păstrarea curăţeniei în tramvaie, troleibuze şi autobuze.

În cursul controalelor din data de 13 martie, au fost identificate 17 persoane fără bilet sau abonament, care au deranjat publicul călător. Aceste persoane au cerşit sau au consumat/inhalat substanţe urât mirositoare (prenadez) în mijloacele de transport în comun, afectând confortul călătorilor, fiind astfel poftite de agenţii de control să părăsească mijloacele de transport în comun în care se aflau.

De la începutul anului, agenţii de control au identificat 78 de persoane care cerşeau sau consumau/inhalau substanţe urât mirositoare (prenadez), toate fiind coborâte din mijloacele de transport în comun, comportamentul lor constituid contravenţie conform HCL 371/30.10.2007. Cele mai multe persoane au fost coborâte din mijloacele de transport în comun care circulă pe liniile de tramvai 2 (22 persoane) şi 4 (18 persoane).

“Prin intermediul acestor acţiuni, dorim ca toţi cei ce folosesc transportul în comun, fie că sunt timişoreni sau doar tranzitează oraşul, să fie partenerii noştri activi care să contribuie la respectarea regulilor de curăţenie şi igienă, pentru un transport în comun civilizat”, au transmis, miercuri, reprezentanţii STPT.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*