Național

Angajată a unui serviciu de permise şi înmatriculări din vest, reţinută pentru luare de mită

Angajată a unui serviciu de permise şi înmatriculări din vest, reţinută pentru luare de mită

O agentă de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a fost reținută pentru luare de mită în formă continuată. Femeia a fost prinsă în flagrant de ofițerii de poliție judiciară de la Direcția Județeană Anticorupție.

Poliţiştii susţin că banii primiţi de către funcţionarul public din cadrul serviciului menţionat erau destinaţi pentru a urgenta înmatricularea autovehiculelor.

Flagrantul a fost organizat în baza ordonanţei de delegare emise de procurorul de caz, suspecta fiind prinsă în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită.

„În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul instituţiei menţionate, a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani cuprinse între 150 şi 500 lei, pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor”, se arată într-un comunicat al DGA.

Femeia a fost reținută pentru 24 de fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*