Social

Incredibil ce pot să facă unii călători. STPT anunţă că nesimţirea costă între 200 şi 500 de lei

Incredibil ce pot să facă unii călători. STPT anunţă că nesimţirea costă între 200 şi 500 de lei

Societatea de Transport Public din Timişoara intensifică acţiunile de control din mijloacele de transport în comun, în ceea ce priveşte menţinerea curăţeniei în acestea. Concret, angajaţii responsabili cu păstrarea ordinii şi siguranţei în mijloacele de transport în comun vor identifica şi amenda călătorii care nu vor respecta protocolul în ceea ce priveşte igiena din tramvaie, autobuze sau troleibuze. Aceştia vor fi sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 200 de lei şi 500 de lei.

Toate mijloacele de transport în comun sunt scoase în traseu, în fiecare zi, doar după ce au fost curăţate şi igienizate.

Imaginile alăturate arată aspectul unor mijloace de transport în comun la retragerea în depou/garaj, scaunele rupte, sticlele şi resturile de orice fel fiind „opera” unor călători care nu respectă normele elementare de curăţenie, chiar dacă acestea au ieşit pe trasee în cele mai bune condiţii din punct de vedere al igienei.

„Prin intermediul acestor acţiuni, dorim ca toţi cei ce folosesc transportul în comun, fie că sunt timişoreni sau doar tranzitează oraşul, să fie partenerii noştri activi care să contribuie la respectarea regulilor de curăţenie şi igienă, pentru un transport în comun civilizat”, au transmis, marţi, reprezentnţii STPT.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*