Eveniment

Accident la Sudriaș! O mașină a intrat în plin într-un autocar

Accident la Sudriaș! O mașină a intrat în plin într-un autocar

Un accident rutier foarte grav s-a petrecut pe raza localității Sudriaș, în județul Timiș, unde o mașină a intrat în plin într-un autocar în care se aflau 20 de pasageri.

Accidentul s-a produs pe drumul national DN 68 A. Din primele informații, de vină ar fi șoferul autoturismului care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a rupt pur și simplu în două. În autobuz se aflau 12 persoane, dintre care 4 rănite ușor (1 persoană, femeie 62 de ani, transportată la spital cu contuzie de piramidă nazală). În autoturism se afla o persoană de sex masculin, care a fost declarată decedată.

Circulația este blocată pe un sens. ISU Timis a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, 2 echipaje SMURD, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, un ofițer și 15 subofițeri. De asemenea, la locul intervenției sunt 2 ambulanțe SAJ și echipaje de poliție.

În urma accidentului rutier, o persoană a decedat și patru au fost rănite ușor, iar a cincea persoană este transportată la spital.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*