Social

Deteriorarea florilor l-a costat scump pe un tânăr

Deteriorarea florilor l-a costat scump pe un tânăr

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat azi-noapte, în jurul orei 01.50, un tânăr de 21 de ani, care a rupt un ghiveci cu flori și l-a aruncat peste Podul Michelangelo. Acesta a fost sancționat cu amenda de 2000 lei, fapta de deteriorarea a materialului dendrofloricol fiind prevăzută de HCL 371/2007 modificată.

Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic, sancțiunile pentru astfel de fapte fiind între 2000 și 2500 lei.

De-a lungul timpului, atât tineri români, dar și străini au găsit o modalitate să se distreze atunci când trec prin zona Podului Michelangelo, deteriorând jardinierele cu flori, dar distracția i-a costat scump fiind de fiecare dată aplicate sancțiuni. Până acum au fost surprinși în această postură, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*