Economic

Un nou seminar de informare a agenților economici, la CCIA Timiș

Un nou seminar de informare a agenților economici, la CCIA Timiș

Seria acțiunilor de informare și instruire a firmelor cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019 continuă cu un seminar privind legislația în domeniul securității la incendiu.

Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş organizează în data de 13 martie 2019, începând cu ora 10.00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, seminarul de informare cu tema:“IMPORTANȚA SOLICITĂRII ȘI OBȚINERII AUTORIZAȚIEI DE SECURITATE LA INCENDIU”.

Temele abordate în cadrul seminarului vizează: Legislația specifică avizării și autorizării;Obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu și sancțiunea contravențională pentru firmele care funcționează fără această autorizație; Categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării; Legea nr. 28/2018 pentru completarea Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Seminarul va fi susținut de Cpt.Ing. Cătălin Constantin COSACU, Șef Inspecția de Prevenire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” și se dorește a fi unul interactiv, astfel încât participanții să primească răspuns la toate întrebările legate de obținerea autorizației de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017.

Seminarul este gratuit pentru firmele membre ale CCIAT.

Termen de confirmare: 11 martie 2019.

Informații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372185285 sau e-mail: dpop@cciat.ro. Persoană de contact: Diana Pop, referent specialitate DRE.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*