Social

Călătorii cu trenul în Europa! Reduceri la oferta Interrail Pass

Călătorii cu trenul în Europa! Reduceri la oferta Interrail Pass
Adora Beauty

Pentru cei care doresc să călătorească vara aceasta cu trenul în Europa, la prețuri accesibile, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care vine cu o nouă reducere de 10%, dacă biletul este cumpărat în perioada 7 martie – 9 aprilie 2019. Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare în perioada mai sus menționată, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 9 iulie 2019.

 Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora diverse țări din Europa, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însotiti de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse. Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinâd cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*