Cultură

Scoala de Arte vă invită la spectacole!

Scoala de Arte vă invită la spectacole!

Expoziții, cântece, dansuri: Școala de Arte din Timișoara vă invită să vă bucurați  de un anotimp tânăr și frumos, al talentului,  să   luați parte la evenimentele sale ce vă oferă prilejuri captivante de a descoperi noi artiști.

Miercuri, 7 martie , elevii Școlii de Arte susțin spectacolul  intitulat „Din dragoste pentru tine”. Clasa canto – muzică ușoară împreună și cercul de copii „Next Star”, coordonate de prof. Georgiana Necșa, vor interpreta cântece dedicate mamelor, de  la ora 17: 00 în sala festivă a Centului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Tot în 7 martie la ora 16:00 va avea loc la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș din str. E. Ungureanu nr. 1 vernisajul expoziției „Primăvara … anotimpul renașterii”. Elevii claselor de pictură, grafică, coordonate de prof. Lucia Kolla Stoica și prof. Liliana Georgiades vor celebra  primăvara prin intermediul formelor și al culorilor.

În 14 martie, de la ora 17:00, Centrul de Cultură şi Artă al Județului Timiş vă invită la spectacolul: „Retro show”, susţinut de cursanţii Şcolii de Arte din Timişoara, clasa canto – muzică uşoară a prof. Marc Antoniu. Elevii şcolii vor înfăţişa la scenă deschisă rezultatele muncii lor.

Intrarea este liberă la toate aceste evenimente.

Școala de Arte din Timișoara participă, în data de 14 martie 2019, la Cluj–Napoca, la Festivalul „Pentru că e primăvară!”, organizat de Școala Populară „Tudor Jarda”. Timișoara va fi reprezentată de clasele canto – muzică ușoară – prof. Georgiana Necșa, prof. Vanana Cioclac, prof. Marc Antoniu și clasa de chitară – prof. Alexandru Faur.

În perioada 14 – 17 martie, la Lupeni elevii Școlii de Arte din Timișoara vor fi prezenți cu câteva lucrări de pictură și grafică la expoziția „Iosif Tellemann”. Clasele de pictură și grafică coordonate de prof. Lucia Kolla Stoica și prof. Liliana Georgiades vor duce la Lupeni artele timișorene într-un eveniment care pune în valoare arta plastică.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*