Social

Poliţiştii locali au împărţit amenzi în Complexul Studențesc

Poliţiştii locali au împărţit amenzi în Complexul Studențesc

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au desfășurat, miercuri, o acțiune pe linia gestionării deșeurilor în Complexul Studențesc, la care au participat și polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială.

Cu ocazia verificărilor efectuate, două societăți din domeniul construcțiilor care executau lucrări pe str. Alexandru Vaida Voievod au fost sancționate cu câte 2.500 de lei fiecare pentru depozitările de deșeuri.

Un fast-food din campus a fost sancționat tot cu 2.500 de lei pentru că nu a întreținut curățenia la locul de precolectare a deșeurilor, ulterior zona fiind igienizată.

Un bărbat care a efectuat corecții de gard viu fără aprobare pe str. Socrates a fost de asemenea sancționat cu 500 de lei. Pe linie comercială șase societăți din domeniul comerțului cu amănuntul și fast-food au fost sancționate cu 1.200 de lei pentru neafișarea acordului de funcționare, neafișare prețuri, lipsa viză.

Polițiștii locali atrag atenția celor care desfășoară diferite activități în Campusul Universitar să respecte regulile privind gestionarea deșeurilor și pe cele referitoare la desfășurarea activităților comerciale pentru a evita astfel sancționarea, dar și pentru a crea în perimetrul Campusului un mediu curat și sănătos pentru tinerii care vin sa învețe aici.

Verificările continuă și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*