Politic

OFSD Timiș continuă reorganizarea filialei în județ

OFSD Timiș continuă reorganizarea filialei în județ

Președintele organizației de femei PSD Timiș, Romanița Jumanca, continuă munca de înființare și reorganizare a organizațiilor în județ.

Potrivit acesteia, în ultima perioadă tot mai multe tinere se îndreaptă spre politică, iar obiectivul organizației este să atragă membre noi.“OFSD Timiș înseamnă multe acțiuni la care să participe majoritatea membrilor. Am punctat în ultimii ani înființarea și reorganizarea filialei, dar și atragerea de membrii. Am observat cu bucurie în ultima vreme o solicitare a doamnelor tinere de a veni spre noi. Intenționăm să strângem cât mai multe doamne în rândul în jurul proiectelor noastre și să activăm cât mai mult în rândul comunităților pentru că a face politică înseamnă a te implica activ în rezolvarea problemelor comunităților în care trăim. Am propus lunile trecute și continuarea campaniei <<Tara mea, casa mea>> dedicată comunităților din care doamnele fac parte și în cadrul cărora se implică. Am făcut și acțiunile pe care le-am promis. Am donat sânge, la Birda, la Gătaia și se va continua în lunile în care urmează și în alte localități”, a afirmat Romanița Jumanca, președintele OFSD Timiș.

În plus,  președintele OFSD Timiș sustine că va continua acțiunile caritabile pe care le desfășoară an de an, <<Trandafirul roz>>, în colaborare cu ONG Pro Durabil.”Vom continua cu seminarele noastre, cu Trandafirul Roz, vom organiza Școala Politică de Primăvară la care să participe doamnele social-democrate din Timiș. O școală focusată pe metode de comunicare“.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*