Social

Controlorii STPT şi poliţiştii au scos din branşă trei hoţi de buzunare

Controlorii STPT şi poliţiştii au scos din branşă trei hoţi de buzunare

Joi, agenții S.T.P.T. de intervenție pază și ordine, cu atribuțiuni de control, în colaborare cu agenții Secției 1 de Poliție au desfășurat o amplă acțiune, care a vizat prevenirea furturilor din genți și buzunare.

Acțiunea a constat în îndrumarea călătorilor asupra modului de protejare a bunurilor, pentru a nu cădea victime hoților de buzunare, precum și în identificarea în mijloacele de transport a persoanelor cunoscute ca desfășurând o activitate infracțională.

Agenții au recomandat publicului călător să-și păstreze obiectelor de valoare în buzunarele interioare ale hainei, să fie atenți la celelalte persoane din jurul lor, iar gențile sau alte bagaje să fie închise și ținute sub observație.

În urma acțiunii desfășurate în mijloacele de transport, au fost depistate trei persoane, fiind cunoscute ca hoți de buzunare (S.N., P.Ș., C.A.M.), ce își desfășurau activitatea în tramvaiul ce circula pe linia 7, fiind coborâte în Piața Maria. Acestea au fost conduse la Secția 1 în vederea identificării și luării de măsuri legale ce se impun.

„Informăm publicul călător că, astfel de acțiuni, în colaborare cu IPJ Timiș, vor continua în vederea asigurării unui transport sigur și decent. Mulțumim agenților din cadrul Secției 1 de Poliție pentru implicarea, alături de agenții S.T.P.T., în acțiunea de combatere și prevenire a furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun”, au transmis, joi, reprezentanţii societăţii de transport.

Un comentariu

  1. Actioneaza si in continuare, celebrul clan Schneider, in frunte cu Pamela, acum isi fac veacul in zona Profi din Printul Turcesc, unde pandesc varstnicii si nu numai, ca sa le fure portofelele, cand pleaca din magazin. De asemenea urca in statia de tramvai din Printul Turcesc si actioneaza pana in Piata 700, zona Sinaia, Maria si locatii aferente. Mare grija la buzunare, genti, celulare, nu rateaza nimic. Degeaba sunt dusi la sectie, daca ziua in amiaza mare fetele contribuie generos cu o bancnota de 500 de lei in buzunarul politiei locale, ceea ce se intampla saptamanal!!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*