Social

Porți Deschise la Aquatim, de Ziua Mondială a Apei

Porți Deschise la Aquatim, de Ziua Mondială a Apei

Aquatim continuă frumoasa tradiție cu care v-ați obișnuit în fiecare primăvară, printr-un nou eveniment Ziua Porților Deschise, organizat chiar de Ziua Mondială a Apei, în 22 martie, între orele 9-13, la Stația de Tratare a Apei Bega.

În 2019, campania internațională dedicată apei se desfășoară sub motto-ul „Apă pentru toți/Oricine sunteți, oriunde vă aflați, apa este dreptul vostru!”.

În 22 martie, Aquatim, prin personalul Stației de Tratare a Apei Bega, este, ca întotdeauna, pregătit pentru vizitatorii mai mici (copii peste 14 ani) sau mai mari, care vor beneficia în această zi specială dedicată apei, de un tur ghidat, cu personal de specialitate – aquaghizi, tur care durează aproximativ 45 de minute și cuprinde cele mai importante obiective ale Stației Bega.  Și de data aceasta, plecările se vor face la fiecare 15 minute, de la intrarea principală.

Pe lângă traseul tehnologic, vizitatorii vor parcurge și „traseul artistic”, putând admira și lucrările de artă stradală realizate de artiști internaționali, pe clădirile Stației, în cadrul festivalului Fisart.

Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze din timp, la telefon (0256 201 370) sau prin e-mail, aquatim@aquatim.ro, cu precizarea detaliilor complete: ora dorită, numărul de persoane din grup și datele de contact ale însoţitorilor.

La stația de tratare Bega se poate ajunge cu mijloacele de transport public: tramvaiele 1 și 2 (stația str. Iosif Vulcan/Parcul Uzinei) și expresul 8 (stația Uzina de apă).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*