Eveniment

Bărbat din Recaş, tâlhărit de Dragobete. A reclamat fapta după o săptămână

Bărbat din Recaş, tâlhărit de Dragobete. A reclamat fapta după o săptămână

Polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Recaș au reținut, luni, un bărbat de 34 de ani,  bănuit de comiterea unei tâlhării.

În data de 2 martie, în jurul orei 09:00, un bărbat de 43 de ani s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Recaș și a relatat faptul că, în ziua de 24 februarie, în jurul orelor 18:30, în timp ce se deplasa către locuința de domiciliu din oraș, ar fi fost lovit în zona capului și în zona feței de către un bărbat, care ulterior l-a deposedat de borseta sa, în care avea un telefon mobil și suma de 600 de lei.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat un bărbat de 34 de ani, bănuit de comiterea faptei, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*