Turism

Agenția King Travel, prezentă la Târgul de Turism de la Timișoara

Agenția King Travel, prezentă la Târgul de Turism de la Timișoara

Vacanţe cu până la 30% mai ieftine şi multe alte oferte pentru amatorii de călătorii. Toate acestea îi aşteaptă şi duminică pe timişoreni la cel mai mare târg de turism din vestul țării.

Agențiile de turism și hotelurile se întrec în oferte tentante de vacanţă în ţară şi în străinătate, cu reduceri între 10 și 30 la sută. Persoanele care își doresc un concediu special vor putea primi sfaturi pentru pachete personalizate.

La Târgul de Turism Vacanța din acest an participă peste 20 de agenții de turism și expozanți. Sunt anunțate oferte pentru destinații exotice: croazierele, Egipt, Mexic, Jamaica.

King Travel oferă de la city-breakuri, circuite, până la sejururi relaxante pe malul mării. Chiar dacă cei mai mulți și-au planificat deja din luna decembrie vacanțele, sunt opțiuni și pentru bănățenii care încă nu s-au decis. Puteți vizita meleagurile din două țări într-o singură excursie: Italia și Franța. Astfel, o propunere inedită și de neuitat ar fi circuit de 8 zile pe Coasta de Azur, transport cu autocarul, cu plecare în data de 30 august din Timișoara. Detalii aici http://www.kingtravel.ro/package/franta-monte-carlo-nisa-cannes-eze-milano-verona-padova-venetia. 

O altă vacanță interesantă este în GEORGIA– ARMENIA în 19 august, transport cu avionul. Detalii aici http://www.kingtravel.ro/package/georgia-armenia.

Cei care doresc o vacanță pe un tărâm “nepământesc” pot alege un zbor cu balonul cu aer cald! O fotografie din CAPADOCCIA este destul pentru a vă convinge că acest loc este, într-adevăr, de poveste! Acum puteți trăi basmul pe viu. Detalii aici http://www.kingtravel.ro/package/capadoccia.

1 Mai îl puteți sărbători pe alte meleaguri. O propunere ar fi CROAȚIA – MUNTENEGRU, 6 zile, cu plecare în 30 aprilie 2019. Preț 300 euro + 100 lei transport, include 5  cazări cu  mic dejun, hotel 2-3*. Plecările cu autocarul se fac din Lugoj /Timișoara/Arad.

De asemenea, un city-break interesant va fi la Cracovia, cu plecare în data de 9 mai 2019. În cele patru zile de excursie, turiştii vor beneficia, contra sumei de 200 de euro plus 250 de lei, de trei nopţi de cazare cu mic dejun şi asistenţă turistică. Mai multe detalii găsiţi aici: http://www.kingtravel.ro/package/cracovia-legendele-din-malopolska

Informații despre oferte găsiți și pe adresa http://www.kingtravel.ro/ sau direct de la Târgul de Turism, care e deschis azi publicului până la ora 19, la Centrul Regional de Afaceri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*