Politic

Social-democrații din Timiș și-au ales președinții

Social-democrații din Timiș și-au ales președinții

Conducerea PSD Timiș a fost aleasă astăzi, 1 martie. Social-democrații s-au reunit la orele amiezii la Centrul Regional de Afaceri pentru a-și alege echipa pentru următorii patru ani.

Astfel, Călin Dobra a fost singurul candidat pentru funcția de președinte. Alfred Simonis a fost ales președinte executiv, nici acesta nu a avut contracandidat.”Eu și colegul meu Alfred Simonis am fost aleși, iar în acest moment are loc procedura de vot pentru alegerea celor 17 vicepreședinți. S-au înscris 26 de colegi la funcția de vicepreședinte, cred că toți cei 26 au dreptul la această funcție. Sunt ferm convins că cu toții vom face eforturi să depășim orice animozități la nivelul organizației PSD Timiș. Trebuie să recunoaștem că au fost discuții în contradictoriu”, a spus Călin Dobra.

Bătălia s-a dat pentru funcțiile de vicepreședinți. S-au înscris 26 de candidați, dintre care doar 17 au fost aleși vicepreședinți ai PSD Timiș.

Mai mulți primari PSD au lipsit la alegerile de astăzi.

Filiala Timiș se pregătește de alegerile europarlamentare din luna mai. Consilierul local Luminița Țundrea și deputatul Bianca Gavriliță sunt propunerile pe listele partidului la alegerile din 2019 pentru Parlamentul European.

Vom reveni cu detalii.

UPDATEComponența Biroului Permanent Județean este următoarea:

Preşedinte: Călin Dobra

Preşedinte executiv: Alfred Simonis

VicepreşedințiBîrsăşteanu Florin, Boldea Francisc,  Bunescu Virgil, Cutu Dorin, Gavriliță Bianca, Idolu Dan, Malac Victor, Mateescu Ioan, Olteanu Ramona, Pavel Teodor, Raducanu Sebastian, Roşu Flavius,  Sima Ioan, Stefanescu Ovidiu, Stoian Marius, Suciu Matei, Tiuch Catalin. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*