Social

Taximetriștii din Timișoara pleacă la protestul din București

Taximetriștii din Timișoara pleacă la protestul din București

Aproximativ 200 de taximetrişti din Timişoara vor participa, joi, la protestul organizat la Bucureşti.

Reprezentanţii Asociaţiei Banat Taxi din Timişoara vor pleca spre capitală miercuri seara, la ora 21:00, din parcarea aflată în spatele Stadionului „Dan Păltinişanu”, spune purtătorul de cuvânt al asociației Adrian Jugănaru.

„Vom protesta în fața Guvernului, în Piața Victoriei, începând cu ora 6:30 dimineața împotriva pirateriei din domeniul transporturilor. Noi susținem respectarea legii de către toți transportatorii în mod egal, susținem drepturile transportatatorilor autorizați care au casă de marcat fiscală – este ilegal să practici o meserie fără a deține casă de marcat fiscală. Joi, când va fi ședința de guvern, sperăm ca guvernul condus de doamna Viorica Dăncilă să repare această mare nedreptate și chiar să interzică aplicațiile nelicențiate, neautorizate. E o  mare infracțiune, e o mare problemă legată atât de siguranța națională, cât și de siguranța cetățeanului”, a spus purtătorul de cuvânt al  Asociaţiei Banat Taxi la Radio Timişoara.

Adrian Jugănaru a mai precizat că, pe traseu, li se vor alătura colegi de breaslă din Arad, Lugoj, Reşiţa şi Caransebeş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*