Administrație

Robu: sute de artiști japonezi vor susţine spectacole la Timișoara în 2021

Robu: sute de artiști japonezi vor susţine spectacole la Timișoara în 2021

Sute de artiști japonezi s-au arătat interesați să susțină spectacole la Timișoara, în anul 2021, când orașul va fi Capitală Europeană a Culturii, spune primarul Nicolae Robu.

Proaspăt întors din Japonia, unde a participat la o întâlnire a fostelor și viitoarelor capitale europene ale culturii, primarul Robu a anunțat că în mod cert în cadrul programelor artistice de la Timișoara vor fi incluși și japonezi.

„A fost o întâlnire face to face la standuri individualizate cu artiști sau cu reprezentanți ai unor artiști și au fost în total cred că 400-500 de persoane prezente, s-au făcut cozi mari, am stat foarte mult. Noi ne-am bucurat că orașul Timișoara a suscitat interes și împreună cu viceprimarul am gestionat fiecare câte o coadă și am produc productivitate bună în felul acesta. O să ne parvină o cutie mare cu oferte cultural din partea celor prezenți”, a spus edilul Timișoarei la Radio Timişoara.

Primarul Nicolae Robu a declarat că multe dintre orașele care au fost capitale europene culturale au fost foarte pragmatice, mergând pe tematici culturale prezentate explicit, astfel încât fiecare cetățean să înțeleagă despre ce e vorba.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*