Administrație

Încep înscrierile la Târgul de Paște. Condiţii pentru comercianţi

Încep înscrierile la Târgul de Paște. Condiţii pentru comercianţi

Încep înscrierile comercianților pentru Târgul de Paște de la Timișoara. Căsuţele vor fi amplasate în Piaţa Victoriei, iar expozanţii interesaţi de participarea la Târgul de Paşti vor trebui să depună, în intervalul 4 martie – 15 martie 2019, la Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, (orar: luni – vineri 11-15), următoarele documente: formular (word) de participare la Târgul de Paşti; CD cu poze şi lista produselor comercializate; copie xerox după actele firmei; certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate; copie contract de colectare uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat; copie contract de colectare şi evacuare a deşeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată.

Primăria Municipiului Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează cea de-a XII – a ediţie a Târgului de Paşti, în perioada 5 aprilie – 1 mai 2019.

Expozanţii care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş. Pentru buna funcţionare a activităţii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă şi altele).

În urma selecţiei, vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă şi mai diversificată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*