Administrație

Într-un oraş sufocat de gunoaie, Primăria lansează campania “Timişoara curată”

Într-un oraş sufocat de gunoaie, Primăria lansează campania “Timişoara curată”
Adora Beauty

Primarul Nicolae Robu anunţă pe Facebook că problema curăţeniei va fi rezolvată în Timişoara. Edilul declanşează campania “Timişoara curată”.

“Orașul nostru a traversat o perioadă cumplită din punct de vedere al serviciilor de salubritate. Am explicat de multe ori care au fost cauzele și oricine de bună-credință a înțeles că nu a fost vorba de dezinteresul cuiva, ci de un concurs de împrejurări nefericite. Consecința, însă, pentru noi cei ce trăim în Timișoara a fost aceeași și la fel de greu de suportat ca și dacă era vorba de dezinteres: am ajuns să vedem în jurul nostru mizerie cum n-am văzut niciodată anterior! Vă imaginați cum m-am simțit eu, știind că toate nemulțumirile vin spre mine, fără să am nici cea mai mică vină și nici pârghii legale să rezolv problema rapid.

Acum, greul a trecut! Noul sistem a început să funcționeze.

(1) Operatorul RETIM, care acționează în numele asociației ADID, nu în numele Primăriei, cum a acționat până acum, operator responsabil categoric de mizeria cu gunoi casnic prezentă cvasi peste tot în perioada de criză -hai să-i spunem astfel acelei perioade!- își face acum datoria -evident: întotdeauna e loc de mai bine și noi trebuie să vrem mereu să ajungem la mai bine-.

(2) Primăria a reușit la a doua licitație să încheie contract cu un operator de curățenie stradală -este vorba de firma austriacă BRANTNER- și ÎN CURÂND se va intra în normalitate și la acest capitol, înmulțindu-se coșurile de gunoi, ridicându-se prompt gunoiul din ele, măturându-se și spălându-se cât de des va fi nevoie străzile, piețele și trotuarele!

Anunț, acum, în premieră, stimați timișoreni: vom declanșa o adevărată campanie pentru aducerea orașului nostru la nivelul de oraș model de oraș curat! îi vom spune “Timișoara curată”!

Conținutul campaniei și programul activităților le vom anunța în curând. Aveți încredere! De la a ne fi rușine cât de murdar ne-a fost orașul, vom ajunge la a ne mândri ce oraș curat avem! Veți vedea!”, a promis primarul Robu pe pagina sa de socializare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*