Eveniment

Artişti ai anilor ’80-’90 vin la Timișoara la prima ediţie DISKOteka Festival

Artişti ai anilor ’80-’90 vin la Timișoara la prima ediţie DISKOteka Festival
Adora Beauty

Pe stadionul “Dan Păltinişanu” din Timişoara va avea loc DISKOteka, cel mai mare festival dedicat muzicii anilor ‘80 şi ‘90. Timp de trei zile vor răsuna hituri ale celor de la Modern Talking, Ace of Bace, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway, No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Dr Alban, Boney M, Ricchi e Poveri şi surprizele nu se opresc aici.

Până în prezent au fost vândute peste 20 de mii de abonamente la evenimentul care se va desfășura în perioada 31 mai – 2 iunie 2019.

Toți artiștii vor cânta 100% Live, iar fiecare seară de festival se va încheia cu câte 2 recitaluri ale artiștilor și trupelor care au făcut istorie în muzică mondială: Thomas Anders from Modern Talking, Jenny from Ace of Base, Boney M, Alphaville, Ricchi e Poveri, Dr. Alban.”DISKOteka este un concept muzical importat din Rusia. El presupune nu doar un simplu spectacol ci programe de dimineață până seară. Evenimentul din Timișoara nu presupune bani publici, însă colaborăm cu autoritățile locale pentru că Festivalul DISKOteka să se ridice la standardele evenimentelor internaționale. Totul a fost pregătit cu multă atenție și în cele mai mici detalii. Se vând bilete în toată țara, dar și în străinatate. Sunt mulți oameni care vor ajunge pentru prima dată în Timișoara cu această ocazie“, transmit organizatorii.

Biletele pentru Diskoteka Festival pot fi achiziționate de pe www.diskoteka.ro și www.bilete.ro.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*