Social

Look Inside adună alimente pentru copiii de la Partoş

Look Inside adună alimente pentru copiii de la Partoş
Adora Beauty

Timişorenii cu suflet mare sunt invitaţi să facă o faptă bună săptămâna viitoare.

“Dragi oameni frumoși, vă era dor să faceți o faptă bună? Haideți ca împreună să dăm o mână de ajutor altor oameni care din puținul pe care-l au, dau și altora. Este vorba despre Părintele Stareț de la Mănăstirea din Partoş, care împreună cu micuța lui echipă de voluntari hrănește zilnic 45 de copii din sat, iar marțea și joia, pe lângă copii, încă vreo 30 de adulți, proveniți toți din familii defavorizate. Orice ajutor e binevenit, ținând cont că sunt atâtea guri de hrănit. Așadar, noi, Look Inside, împreună cu “Bucătăria lui Paul”, dorim să ne unim forțele și să facem acest eveniment de strângere de alimente pentru a susține cantina “Dar Din Dar” de la Partoş”, au anunţat pe Facebook voluntarii de la Look Inside.

Acest om, Părintele Stareţ, face toate eforturile posibile pentru bunăstarea comunității lui. Pe lângă faptul că hrănește oamenii nevoiași, a atras mai mulți voluntari, profesori din Ciacova, Banloc și Partoş și a pus pe picioare un afterschool, care funcționează zilnic pentru copii din sat, iar pentru copiii mai mari, sâmbăta și duminica vin, voluntar de asemenea, profesori din Timișoara pentru a-i medita gratuit.

“Pentru că avem nevoie de voi, va invităm joi, 28 februarie, la sediul nostru de pe str. Zugrav Nedelcu nr. 9, între orele 19.00-21.00, să ne sprijiniți prin donații de alimente neperisabile: ulei, orez, zahăr, făină, mălai, pesmet, paste făinoase, gris, fasole uscată, conserve de mazăre și fasole verde. Pentru cei care nu puteți ajunge joi, dar totuși doriți să contribuiți cu donații, vă rugăm să îl contactați pe Sebastian (Bucătăria lui Paul) la numărul de telefon 0722.567.046, care poate prelua donațiile și în alte zile. Vă așteptăm în număr cât mai mare și vă mulțumim pentru implicare!”, au transmis voluntarii de la Look Inside.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*