Utile

Se răcește vremea în vestul țării

Se răcește vremea în vestul țării

Joi, temperaturile vor scădea ușor, iar vremea va deveni în general închisă. Cerul se va înnora spre seară. Noaptea, în extindere din vest, vor fi ploi care la deal se pot transforma trecător în lapoviță, iar la munte vor fi precipitații mixte. Izolat se vor cumula peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte. Izolat se va semnala ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 3 grade, mai ridicate în Banat până la 4 grade.

Vineri, vremea va fi în general închisă și va continua răcirea. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate în cursul zilei, când pe arii relativ extinse se vor semnala predominant ploi. Noaptea, aria precipitațiilor se va restrânge spre zona de munte, unde va ninge. Pe arii restrânse se vor cumula peste 15 l/mp. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări, iar la munte tare, viscolind sau spulberând zăpada. Izolat se va semnala ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 3 și 8 grade, iar cele minime între -12…-10 grade în depresiuni și -5…-3 grade la deal.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*