Politic

UNPR Timiș începe atragerea de noi membri

UNPR Timiș începe atragerea de noi membri

Organizațiile județene UNPR din Regiunea de Vest s-au reunit la Timișoara pentru a discuta mai multe subiecte interne. Prezent la eveniment, alături de Titu Bojin și Ion Răducanu, a fost și președintele UNPR, Gabriel Oprea, care s-a întors după doi ani de absență, fiind anchetat de DNA în mai multe dosare.

Acesta a anunțat obiectivele partidului pentru următoarea perioadă. Astfel, se dorește ca filiala să-și tripleze numărul de membri, cât mai repede. „Suntem pregătiți să ne reorganizăm. Am lipsit doi ani de la acest partid. M-am întors, au început să vină foarte mulți colegi. (…) UNPR Timiș trebuie să aducă 25.000 de semnături până pe 28 martie (pentru participarea la alegeri) și trebuie să crească la 15.000 de membri de partid până pe 25 mai, așa, ca la armată”, a precizat președintele UNPR, Gabriel Oprea.

Potrivit președintelui filialei Titu Bojin,“sarcinile pentru județul Timiș sunt foarte mari. Aproape jumătate din sarcunile totale pe regiune. Numărul de semnături este primul lucru pe care-l începem de săptămâna viitoare, urmând  primim modelul tabelelor de semnăturiDată până când trebuie depusă este 28 martieVa fi un termen de o lunaîn care eu zic  putem  adunăm semnăturile. Cu numele membrilor de partid va fi mai greu, pentru  nu vrem  facem cereri sau adeziuni doar în dorința de a face cât mai multe adeziuni. Nu avem țintă pentru anul 2019, respectiv pentru europarlamentare și prezidențialeDacă vom intră în alianța cu PSD sau cu alt partid, suntem deschiși dar precauți. Pentru anul viitor ne-am propus 10% pentru alegerile locale și cele parlamentare, asta în condițiile în care se va merge singuri”.

UNPR Timiș are în prezent 3.450 de membri.“UNPR Timiș are din 2016, de la alegeri, trei consilieri județeni, 58 consilieri locali, șase viceprimari, doi primari. De anul trecut avem și vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș”, a afirmat Titu Bojin.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*