Administrație

Trei drumuri județene din Timiș, lărgite la patru benzi

Trei drumuri județene din Timiș, lărgite la patru benzi

Consiliul Judeţean Timiş continuă lucrările de plombare a gropilor cu mixtură asfaltică şi pregăteşte licitaţiile pentru extinderea la patru benzi de circulaţie a trei drumuri judeţene.

Se va interveni la repararea drumului Sânandrei – Dudeştii Noi, aflat încă în garanţie şi pe tronsonul Jamu Mare – Clopodia – Ferendia.

Campania va continua şi pe alte tronsoane, spune vicepreşedintele Consiliul Judeţean Timiş, Nicolae Oprea.

„Tronsonul de drum de la Silagiu – Buziaș – Hitiaș – Topolovăț va fi urmărit pentru a se repara gropile și de pe această porțiune, drumul de la Valea Lungă – Criciova, drumul de la Sânmartinul Maghiar la Sânmartinul Sârbesc, drumul de la Rovinița Mare – Perscosova și drumul de la Lucareț – Brestovăț și limita cu județul Arad”, a spus Nicolae Oprea la Radio Timişoara.

În plus, Consiliul Judeţean Timiş încheie procedurile pentru reabilitarea a altor trei drumuri judeţene, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

„Trei drumuri vor fi, în această perioadă, evaluate. Lărgirea la patru benzi la Aeroport, drumul de la Recaș – Bazoșu Vechi – Bazoșu Nou și drumul de la Fibiș până la Seceani. Mai avem un singur drum, și anume cel care urmează în perioada imediat următoare, care leagă Timișoara de la Ciarda Roșie până la Moșnița, lărgirea la patru benzi”, spune Nicolae Oprea.

Nicolae Oprea a mai precizat că o bună parte din aceste lucrări va fi finalizată în toamna acestui an.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*