Social

Polițiștii locali sunt cu ochii pe cei care intră cu maşinile în Piața Libertății

Polițiștii locali sunt cu ochii pe cei care intră cu maşinile în Piața Libertății
Adora Beauty

Poliția Locală Timișoara monitorizează permanent modul în care conducătorii auto respectă legislația în vigoare în ceea ce privește pătrunderea cu autovehiculele în zona pietonală, respectiv în zona Piața Libertății.

Astfel, autovehiculele care trec prin zona respectivă, unde circulația este interzisă, sunt identificate, conducătorii auto fiind sancționați în urma procesării imaginilor video de către Biroul Monitorizare Video. Anul trecut, nu mai puțin de 475 de conducători auto au fost depistați în această situație, în prima lună a acestui an fiind depistați alți 31 de conducători auto, în toate cazurile efectuându-se demersurile pentru aplicarea sancțiunilor contravenționale.

Poliția Locală atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere din zonă și să nu pătrundă prin Piața Libertății pentru a scurta drumul pe liniile de tramvai către Piața 700, iar cei care aprovizionează unitățile comerciale din zonă să respecte procedura privind obținerea avizelor necesare circulației în zonele interzise, dar și programul prevăzut pentru astfel de activități.

Pentru astfel de fapte amenzile sunt între 290 și 435 lei și 2 puncte penalizare la permis. Polițiștii locali îi atenționează din nou pe conducătorii auto să respecte legislația deoarece prin acțiunile lor pun în pericol traficul pietonal, existând posibilitatea producerii de accidente în momentul în care trec cu autovehiculele prin zona respectivă destinată doar persoanelor care circulă pe jos.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*