Utile

Avertizarea Aquatim pentru timişorenii care stau la bloc

Avertizarea Aquatim pentru timişorenii care stau la bloc

Societatea Aquatim avertizează clienții asupra obligativității constituirii în asociații de proprietari pentru administrarea condominiilor, obligativitate impusă de legislația din domeniu (Legea nr. 196/20.07.2018). Conform legii menționate, companiile care prestează servicii de utilitate publică printr-un branșament sau racord comun au obligația să asigure serviciile numai dacă există o asociație de proprietari pentru condominiul respectiv, care să aibă calitatea de utilizator, respectiv titular de contract.

În acest sens, reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt așteptați, cât mai curând, la Biroul Contracte al societății, de pe str. Treboniu Laurian nr. 7A, camera 12.

Programul cu publicul este luni, miercuri, vineri, între orele 8 și 15:30, respectiv marți și joi între orele 8 și 18. Pentru încheierea noului contract sunt necesare copia sentinței civile (hotărârii judecătorești) de înființare a asociației și copia certificatului de înregistrare fiscală.

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0754 099 502 (Birou Relații – Clienți) și 0754 099 503 (Compartiment Contracte).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*