Life-style

Primul show din turneul “Acadelia” are loc la Timişoara şi e sold out

Primul show din turneul “Acadelia” are loc la Timişoara şi e sold out

Turneul “Acadelia” îndulcește România și îi bucură pe fanii artistei care vor putea experimenta show-ul dulce și complex al Deliei.

Primul show sold out din cadrul turneului național este cel de la Timișoara, de pe 24 februarie din Sala Olimpia.

Alte trei orașe din turneu se apropie de sold out: Galați, Iași, Bacău, iar la Piatra Neamț, deja din prima zi s-au vândut 500 de bilete.

Cele trei zile ale show-ului „Acadelia” de la Sala Palatului au fost sold out și nu mai puțin de 12.000 de oameni au fost prezenți la concert pentru a vedea un spectacol complex.

Seria de concerte din turneul „Acadelia” va debuta la Timișoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude), și va continua cu orașele Craiova (1 martie, Sala Polivalentă), Galați (8 martie, Sala Sporturilor), Buzău (9 martie, Sala Sporturilor), Bacău (15 martie, Teatrul de vară), Brașov (23 martie, Sala Sporturilor), Piatra Neamț (16 martie, Sala Polivalentă) și Iași (29 martie, Sala Polivalentă). Biletele pentru toate show-urile vor fi disponibile exclusiv pe http://bilete.deliaofficial.ro.

100 de oameni din echipa Deliei, responsabili atât de partea tehnică a concertului, cât și de cea artistică se vor asigura că fanii artistei trăiesc un show de referință, făcut la standarde internaționale. Toate momentele importante de la Sala Palatului se regăsesc și în desfășurătorul turneului național, iar dansatorii, costumele, machiajele spectaculoase, proiecțiile video, aparatele laser, show-ul de lumini, efectele speciale de scenă și momentele de iluzionism sunt detaliile-cheie pe care mizează Delia pentru a le arăta încă o dată fanilor ei că și la noi în țară pot fi organizate spectacole la un nivel atât de înalt. Practic, show-ul de la Sala Palatului va fi transpus în fiecare locație în care va concerta artista, iar fanii ei vor avea astfel șansa unică de a fi parte dintr-un spectacol atât de grandios.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*