Social

Sute de şoferi amendaţi pentru că au parcat pe străzi pietonale

Sute de şoferi amendaţi pentru că au parcat pe străzi pietonale

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat, în ultimele patru zile, cu precădere în zona centrală, pe străzile pietonale, unde s-a sesizat faptul că se parchează autovehicule în locurile în care acest lucru este interzis.

Astfel, au fost aplicate pe străzile E. Ungureanu, E. Grigorescu, G. Mușat, A. Pacha, Libertății, Gh. Lazăr, E. Savoya, V. Alecsandri, Mărășești, un număr de 247 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto depistați oprind sau staționând în locațiile menționate.

Poliţia Locală reminteşte că sancțiunile, potrivit OUG 195/2002, pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 290 și 725 lei și 2-3 puncte penalizare la permis.

Anterior acestor acțiuni, în luna ianuarie a acestui an, pe străzile pietonale din centrul orașului au fost aplicate alte 891 de amenzi ca urmare a constatărilor efectuate de polițiștii locali.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere și să nu parcheze în zonele în care acest lucru este interzis deoarece, pe lângă sancțiuni, pot risca și ridicarea autovehiculelor depistate în această situație.

Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*