Life-style

Îndrăgostiţii din Timişoara pot lua cina în tramvai

Îndrăgostiţii din Timişoara pot lua cina în tramvai

Proiectul “Cina în tramvai” dorește să plaseze Timișoara în rândul marilor orașe europene precum Milano sau Bruxelles unde, preț de o oră și jumătate, ai posibilitatea de a servi cina într-un tramvai restaurant.

Intrată în al patrulea an consecutiv, Cina în tramvai este o inițiativă menită să împletească iubirea și istoria pe traseul primului tramvai electric din România.

Mica incursiune în istorie nu putea începe decât de la Muzeul RATT Corneliu Miklosi, situat pe Bulevardul Take Ionescu nr. 83 (pentru primul traseu) iar al doilea traseu va lua startul din primul loc în care s-au așezat oamenii pe teritoriul Timișoarei, și anume Piața Libertății.

Obiective marcante ale ”Cetății” vor fi trecute în revistă: Piața Sf. Gheorghe, Piața Traian, Piața Bălcescu, Piața Maria, Catedrala Mitropolitană.

“Pentru noi, orice eveniment înseamnă emoție, iar Cina în tramvai reușește din plin să facă acest lucru. Călătorii vor fi purtați rând pe rând de la emoția surprizei la emoția servirii cinei preferate într-un cadru încărcat de poveste și până la emoția transmisă de compoziția muzicală din tramvai”, au transmis organizatorii.

Date disponibile: 14 februarie.

Ora: 18:30, primul traseu și ora 21:00 al doilea traseu.

Bilete puteţi cumpăra de aici: https://eventbook.ro/event/search?term=cina+in+tramvai

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*