Social

Drag-Ofertă pentru îndrăgostiți la CFR: „Jumătate voi, jumătate noi”

Drag-Ofertă pentru îndrăgostiți la CFR: „Jumătate voi, jumătate noi”

În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2019, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta „Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Drag-Oferta pentru îndrăgostiți este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri   la clasa I și clasa a II-a, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR roagă toți pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să contacteze CFR la numărul de telefon  0256/493806 din Gara Timișoara Nord sau să se adreseze personalului din stații.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*