Cultură

Școala de Arte sărbătorește luna îndrăgostiților printr-o serie de spectacole dedicate iubirii

Școala de Arte sărbătorește luna îndrăgostiților printr-o serie de spectacole dedicate iubirii

În  14 februarie, de la ora 17: 00,  la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș (str. E. Ungureanu nr. 1) spectacolul intitulat “Tinerețe, floare rară” celebrează iubirea indiferent de vârstă. Elevii clasei canto – muzică populară, clasa profesor Carmen Popovici – Dumbravă vor dedica tuturor îndrăgostiților  melodii îndrăgite cum ar fi: ”Pentru suflete pereche” sau ”Ce-am în inimă și-n gând”. Acompaniază orchestra Școlii de Arte din Timișoara, dirijată de prof. Iosif Kalmar.

În 20 februarie. Școala de Arte din Timișoara invită publicul la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, de la ora 17:00, la  spectacolul intitulat ”Micul artist” susținut de clasele de pian – prof. Alecsandra Radu și prof. Mihai Bîzgan , un recital al inocenței și candorii.

În 21 februarie, de la  ora 17: 00 Școala de Arte din Timișoara, clasa canto – muzică populară –  prof. Raluca Stanca va oferi un spectacol intitulat: ”Viața mi-o petrec cântând”. Elevi cu vârste între 12 și 45 de ani vor aduce pe scena Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș cântece cunoscute cum ar fi: ”Dragu mi-i unde am venit” sau ”Cât îi Carașu de mare”, în care iubirea și bucuria de a fi împreună sunt temele principale.  Acompaniază orchestra Școlii de Arte din Timișoara, dirijor: prof. Iosif Kalmar.

Clasele de vioară și pian ale Școlii de Arte din Timișoara – prof. Edmund Dandoți și prof. Roxana Pîrvu le propun iubitorilor de muzică clasică un recital intitulat ”Arta sunetelor”,  în data de 22 februarie 2019, ora 18: 00 la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș . Elevii cu vârste cuprinse între 6 – 25 de ani vor interpreta piese de Vivaldi, Paganini, Enio Moricone.

În data de 28 februarie, de la ora 17:00 elevii Școlii de Arte din Timișoara, clasa canto – muzică populară – prof. Gabi Zaharia și clasa instrumente de suflat: saxofon – prof. Daniel Iova și prof. Silviu Drăgan și clasa de orgă electronică – prof. Sorin Todor vor sărbători iubirea la români în cadrul unui spectacol intitulat: ”Vă cântăm de Dragobete”. Cântece în care vibrează iubirea și pasiunea de a cânta vor fi interpretate de elevii școlii cu emoțiile artiștilor aflați la debutul carierei.

Acompaniamentul este asigurat de orchestra Școlii de Arte din Timișoara, dirijor Iosif Kalmar

Accesul publicului la toate aceste spectacole este liber.

Manager: prof. Liliana Laichici

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*