Politic

PNL demarează o campanie pentru realizarea unui spital regional la Timișoara

PNL demarează o campanie pentru realizarea unui spital regional la Timișoara
Adora Beauty

PNL va demara o campanie de strângere de semnături pentru susținerea construirii Spitalului Regional la Timișoara. Anunțul a fost făcut, vineri, de vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi.

Acesta susține că partidul va începe în cel mult zece zile o campanie de strângere de semnături pentru susținerea spitalelor regionale. „Actualul Guvern a promis, s-a angajat și a scris negru pe alb în programul de guvernare că va construi opt spitale regionale, plus un mare spital republican. Dintre aceste spitale regionale, trei sunt deja pe o listă, pe acordul de parteneriat spre a fi cofinanțate din fondurile Uniunii Europene. Pentru cele trei spitale care sunt în parteneriat cu Uniunea Europeană spre a fi finanțate s-au făcut câteva demersuri și acestea foarte greoaie, departe de așteptările pe care le au românii și departe de exigențele Comisiei Europene. Campania de strângere de semnături de susținere a spitalelor regionale va fi una națională și în mod evident ea va fi susținută și la Timișoara și vom avea câteva acțiuni care să susțină această campanie, inclusiv deplasări pentru a susține și a cere sprijinul timișorenilor, timișenilor pentru construcția acestui spital regional”, a explicat Cristian Bușoi.

Vicepreședintele PNL a mai explicat importanța acestui spital regional, în condițiile în care „este o zonă cu un număr mare de pacienți, este o zonă cu resursă umană care asigură servicii medicale de calitate, este o zonă în care investiții majore în sănătate nu s-au făcut de foarte mulți ani și este o zonă în care trebuie să existe cu orice preț un spital regional nou-nouț”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*