Sănătate

Noi cazuri de gripă în județul Caraș Severin

Noi cazuri de gripă în județul Caraș Severin
Adora Beauty

Numărul cazurilor de gripă confirmate în urma analizelor trimise de către Direcția Județeană de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin către Institutul Cantacuzino a crescut semnificativ în ultimele zile.

DSP a primit azi șapte confirmări de virus gripal. Este vorba de un bărbat din Caransebeș de 43 de ani, un altul din Ciortea de 53 de ani, un bărbat din Bocșa de 30 de ani, un alt bărbat din Reșița, de 43 de ani. Lor și se alătură o fată de 14 ani din Reșița, o femeie de 52 de ani, de asemenea, din Reșița și o alta de 72 de ani din municipiul capital de județ. Astfel, numărul cazurilor de gripă din Caraș-Severin se ridică în acest moment la 15. Toate persoanele sunt spitalizate și nu au fost vaccinate antigripal.

Tot astăzi, DSP Caraș-Severin a primit repartiția pentru încă 180 de doze de vaccine antigripal, din cele 500 de doze solicitate suplimentar. De la începutul sezonului rece la DSP au ajuns 9960 de doze de vaccin, la care se adaugă, evident, cele 180, care urmează să vină în cel mai scurt timp la instituție, pentru a fi distribuite medicilor de familie.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*