Eveniment

Doi kosovari, opriţi când încercau să intre în ţara noastră

Doi kosovari, opriţi când încercau să intre în ţara noastră
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidaș au depistat doi cetăţeni din Kosovo, care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

În 5 februrie, în jurul orei 08.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidaș – I.T.P.F. Timişoara au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere, în urma căreia au depistat, în apropierea localității de frontieră Nicolinț, județul Caraș-Severin, doi cetățeni străini. Deoarece cei doi nu își justificau prezența în zonă, au fost duși la sediul instituţiei pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt doi bărbaţi din Kosovo, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, şi doreau să ajungă în Franța. Bărbații au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, deoarece aveau interdicție de a intra în spațiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele două persoane fiind preluate de autorităţile sârbe în baza acordului de readmisie.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*