Politic

Consilier ALDE: “Robu s-a asigurat că Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său”

Consilier ALDE: “Robu s-a asigurat că Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său”
Adora Beauty

Comisie de anchetă la Primăria Timișoara! Consilierul local ALDE, Laura Chindriș cere înființarea unei comisii care să verifice cauzele care au dus la ratarea unei finanțări de 20 de milioane euro a Primăriei Timișoara.

Robu vrea să-i demonstreze fostei șefe de cabinet, că nu este <<tâmpit rău>>! S-a asigurat că Sanda Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său! După aproape doi ani de la publicarea listei inițiale privind atribuirea de parcele de teren tinerilor cu vârste între 18 și 35 de ani, consilierii locali votează mâine „Tabelul nominal ierarhizat după punctaj al solicitanților de teren conform Legii 15/2013 și atribuirea parcelelor validate conform HCL 20/29.01.2019. Motivația primarului precum că aceasta se regăsește pe listele unde ar trebui să fie familii cu copii care stau în chirie și care realmente au nevoie de un ajutor din partea statului, sună cam așa: ,,Trebuie să fii tâmpit rău ca să ai pretenția ca niște cetățeni care ocupă anumite poziții să nu aibă acest drept”, a declarat Laura Chindriș.

Pe lista finală se regăsesc 209 persoane printre care sunt inserați mai mulți tineri din filiala PNL Timiș, city managerul Primăriei Timișoara, Robert Kristof, dar și Sanda Greblă, fosta șefă de cabinet a primarului, în prezent șefa unei noi structuri, numită Serviciul Unitatea de Implementare Proiecte Angajate ca și Capitală Europeană a Culturii.

ALDE NU va vota această listă pentru că reprezintă o mare nedreptate față de tinerii din Timișoara! Nu intenționez să fiu răutăcioasă, însă mi se pare destul de revoltător faptul că știu atâtea familii sau tineri la început de drum care nu au posibilitatea să își achiziționeze o locuință, iar un teren din partea primăriei ar fi un ajutor real pentru ei, însă acești tineri sunt doar amăgiți frumos de primarul Robu și ocupă listele doar la număr pentru că în final câștigătorii vor fi apropiații primarului. Cred că Robu vrea să-i demonstreze fostei șefe de cabinet, că nu este “tâmpit rău” și astfel s-a asigurat că Sanda Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său!”, a mai spus Laura Chindriș.

Propunerea de înființare a comisiei de anchetă va fi discutată în ședința extraordinară de Consiliu Local de mâine.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*