Turism

Unde mergem în vacanţă? Aeroportul anunţă noi destinații cu zbor direct din Timișoara

Unde mergem în vacanţă? Aeroportul anunţă noi destinații cu zbor direct din Timișoara
Adora Beauty

Deși sezonul estival pare a fi departe, ne putem face deja planurile pentru vacanța de vară. Agențiile de turism au stabilit deja destinațiile pentru vara lui 2019, accesibile cu zboruri directe din Timișoara, iar achiziția din timp a unor pachete turistice încă din acest sezon, poate conduce la soluția optimă din punct de vedere turistic, dar și din punct de vedere al tarifului.

Așadar, locuitorii din zona de vest a țării vor avea de ales între mai multe destinații pentru vacanța de vară sau chiar de primăvară, asta deoarece primele curse charter pentru 2019 vor decola de la începutul lunii aprilie.

“Față de anul precedent, în acest an se anunță destinații suplimentare spre Grecia, Egipt și – ca noutate – Tunisa. Este un semnal extrem de bun din partea agențiilor de turism care își diversifică astfel oferta pentru turiști.”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Până în prezent, oferta pentru vara acestui an este de 14 zboruri charter săptămânale spre 7 destinații: Turcia – Antalya, 7 zboruri pe săptămână; Grecia – Heraklion 2 zboruri, Zakynthos 1 zbor și Skiathos 1 zbor;  Tunisia – Hammamet – 1 zbor și Egipt – Sharm el Sheikh și Hurghada – câte 1 zbor pe săptămână.

În afară de cursele charter, de la Aeroportul Timișoara sunt accesibile cu zboruri regulate Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia), Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), Coasta Malficană (prin zborurile directe spre Bari), Marea Mediterană și Marea Roșie (prin zborul de Tel Aviv). Sunt în analiză comercială, dar neconfirmate până în prezent, destinațiile Constanța, Atena și Varna.

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele de avion se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice serviciile de transport, de transfer, cazare, masă și alte servicii. De asemenea, se pot achiziționa online sau prin intermediul agențiilor de turism pachete turistice care, alături de serviciile de transport aerian pe curse regulate, pot satisface dezideratul unei vacanțe reușite.

TURCIA     ANTALYA Luni – 2 curse, Vineri – 3 curse, Sâmbătă – 1 cursă          Din 5 aprilie

GRECIA     HERAKLION – Creta Luni, Vineri      Din 3 iunie

ZAKYNTHOS     Vineri       Din 14 iunie

SKIATHOS         Sâmbătă  Din 15 iunie

EGIPT        SHARM EL SHEIKH   Joi    Din 13 iunie

HURGHADA      Joi    Din 23 mai

TUNISIA   HAMMAMET   Sâmbătă  Din 25 mai

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*