Administrație

Câteva zeci de tineri din Timișoara vor primi terenuri pentru case după o lungă aşteptare

Câteva zeci de tineri din Timișoara vor primi terenuri pentru case după o lungă aşteptare

După doi ani de aşteptări, aproape 130 de tineri din Timişoara vor primi, în cel mult două luni, terenurile pentru a-şi construi o casă. Întârzierea a fost cauzată de procesele deschise de doi tineri care au contestat evaluările şi au câştigat în instanţă.

Consiliul Local Timişoara a aprobat lista terenurilor, iar într-o ședință viitoare va decide ce parcelă primeşte fiecare, spune viceprimarului Farkas Imre.

„În continuare așteptăm să se valideze votul nostru și să primim un număr la acest proiect și în 24 de ore, cel târziu 48 de ore, comisia se întrunește din nou. Lista ce a fost propusă, cei doi care au fost pe lista inițială și care a fost dezbătută și care au avut dreptul de contestație, o să propunem Consiliului Local să voteze. Depinde de Consiliul Local cum votează. Dacă votează lista, atribuirea se poate face imediat. Depinde și de oameni și cum ne organizăm, totuși sunt 128 de persoane”, a spus Farkas Imre la Radio Timişoara.

Listele cu tinerii până în 35 de ani care au cerut să primească o parcelă de 300 de metri pătrați pentru construirea unei case au fost aprobate în 2017.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*