Administrație

Se majorează preţul apei potabile la Lugoj

Se majorează preţul apei potabile la Lugoj

Consiliul de Administrație al societății Meridian 22  din Lugoj a decis majorarea prețurilor la apa potabilă și a tarifelor de canalizare, epurare.

Societatea lugojeană a înaintat către ANRSC București un memoriu justificativ pentru modificarea prețului pentru serviciile de apă livrată și canalizare epurare. Conform solicitărilor, societatea care aparține de consiliul local dorește o creștere a tarifului pe metru cub de apă livrată de la 3,56 de lei, la 3,96, lei, iar la canalizare, după reducerea operată de TVA, prețul va fi de 1,79 lei pe mc.

Pe de altă parte, consilierii locali din opoziție au solicitat convocarea unei Adunări Generale extraordinare a Asociațiilor Meridian 22 S.A. Lugoj, respectiv consiliul local, în care să analizeze posibilitatea luării unei hotărâri privind ”Eliminarea taxei pentru apa meteorică pentru utilizatorii persoane fizice și asociații de proprietari/locatari, precum și pentru suprafețele utilizate în scop productiv – comercial cu specific agricol de pe raza Municipiului Lugoj”.

Propunerea pentru convocare este data de 18 februarie 2019, la ora 14,00, în sala de ședințe a Consiliului local al Municipiului Lugoj. Astfel, pe masa aleșilor locali se vor afla două proiecte diametral opuse, unul de majorare a tarifelor, care ar aduce bani în plus, dar și unul de eliminare a unor taxe, ceea ce înseamnă implicit un minus la capitolul încasări.

Sursa: radioresita.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*