Administrație

FOTO. Cum va arăta Căminul Cultural din Lovrin

FOTO. Cum va arăta Căminul Cultural din Lovrin

Vești bune! Un important obiectiv va putea fi dat, în curând, în folosință locuitorilor din Timiș. Lucrările la Căminul Cultural din comuna Lovrin sunt pe ultima sută de metri. Autoritățile îl vor inaugura la începutul lunii februarie, după un lung proces de reabilitare a acestuia din cauza lipsei fondurilor necesare.

Obiectivul va fi transformat într-un palat de cultură. Este un proiect pe care autoritățile l-au avut în vedere de ani de zile. Clădirea are în jur de o mie patru sute metri pătrați și va găzdui o bibliotecă, o sală de expoziții, o alta de o sută cincizeci de locuri unde să-și poată desfășura activitatea și elevii de liceu, iar în altă încăpere va fi amenajată și o sală de fitness pentru locuitori.

Potrivit primarului comunei Lovrin, Marius Graur, aici vor putea fi găzduite o serie de evenimente culturale și artistice. “Am ajuns la finalizarea lucrării și la anunțul tuturor participanților pentru recepția lucrărilor. La începutul lunii februarie vom face recepția Căminului Cultural, cu care de multă vreme ne-am chinuit, iar locuitorii abia așteaptă să-l deschidem. Au fost o serie de evenimente și nu am avut posibilitatea să le desfășurăm din cauză că nu am avut o sală de cămin. În aer liber nu se pot face toate spectacolele sau ce vrem să organizăm. Asta e o investiție foarte importantă. Am rămas printre ultimele localități care nu au avut Cămin Cultural, însă am reușit să facem în cele din urmă”, a transmis edilul comunei Lovrin, Marius Graur.

Întreaga investiție se ridică la aproximativ 800 mii de euro și a fost realizată prin programul Companiei Naționale de Investiții, al Ministerului Dezvoltării.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*