Eveniment

22 de şoferi au rămas pietoni în weekend

22 de şoferi au rămas pietoni în weekend
Adora Beauty

În weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, aplicând peste 300 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați.

Astfel, poliţiştii au constatat două infracțiuni și au aplicat 302 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 22 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În 26 ianuarie, în jurul orei 21:45, polițiștii Orașului Făget au oprit pentru control pe strada Aleea Traian Vuia un autoturism condus de un bărbat de 39 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*