Eveniment

Pensionară din Periam, jefuită de trei tineri după ce a fost legată şi lovită

Pensionară din Periam, jefuită de trei tineri după ce a fost legată şi lovită
Adora Beauty

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 40 de ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării.

În 25 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Sânnicolau Mare au identificat trei bărbaţi, de 29, 31 şi 40 de ani, bănuiți de tâlhărie.

De fapt, în data de 23 spre 24 ianuarie a.c., în jurul orelor 01.30, cei în cauză ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces în locuinţa unei femei, de 63 de ani, din localitatea Periam. Lovind-o şi legând-o cu un material textil, au sustras din locuinţa acesteia suma de 6.000 de lei, 4 inele din aur, 4 din argint şi un bax de ţigări netimbrate (50 de cartuşe).

Prejudiciul a fost recuperat parţial, respectiv cele 8 inele şi baxul de ţigări.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză precum şi pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

VIDEO:

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*