Eveniment

Autoturism furat din Italia, confiscat de poliţiştii de frontieră timişeni

Autoturism furat din Italia, confiscat de poliţiştii de frontieră timişeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Lunga au depistat la controlul de frontieră o tânără, cetățean român, care conducea un autoturism marca Range Rover, căutat de autorităţile din Italia.

În data de 23 ianuarie, la  ora 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Lunga, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, o tânară, cetaţean român în vârstă de 29 de ani, domiciliată în județul Timiș, la volanul unui autoturism marca Range Rover.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia din data de 04.10.2018.

Tânăra în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul în luna iunie a anului trecut de la un cetățean român şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, a fost confiscat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*