Social

Au nevoie de AJUTOR! O bătrână și nepoata ei trăiesc în condiții greu de imaginat

Au nevoie de AJUTOR! O bătrână și nepoata ei trăiesc în condiții greu de imaginat
Adora Beauty

Caz dramatic, la doar câțiva kilometri de Timișoara. O femeie în vârstă de 73 de ani, care locuieşte împreună cu nepoata ei bolnavă, în comuna Moşniţa Nouă, este nevoită să-şi ducă traiul în condiţii greu de imaginat. Căsuța în care locuiește nu are curent electric, nu are geamuri, tavanul stă să cadă, soba este defectă, iar mobila lipsește cu desăvârșire.

Are o pensie foarte mică, iar medicamentele pentru amândouă costă mai mult decât primesc ele de la stat. Nu își permit să mănânce pe zi decât o pâine și un iaurt care îl împart amândouă.

Reprezentanții Asociației “Acasă în Banat” au reușit să preia cazul bătrânei, însă au nevoie de ajutorul nostru, pentru că reabilitarea casei costă foarte mulți bani.

Cei care doresc să doneze materiale trebuie să știe că este nevoie de: 15-20 saci de ciment/multibat, tablă de acoperiș circa 50-60 mp, accesorii, coame, jgheaburi, burlane, polistiren pentru izolare exterioară 10 cm (circa 30 mp), plasă și adeziv, 3 role de vată de sticlă 10 cm grosime, 4 galeti vopsea lavabilă (2 exterior, 2 interior), 10-15 placi OSB,  1 mc scândură, lăteți 4 mănunchiuri, 5-6 grinzi 10x10x4m, plasă de gard 2 m înălțime – 1 rola x25 m, o sobă de gătit, 2 burlane de fum și 2 coturi, 1 frigider, 1 mobilă pentru camera de tineret, mobilă bucătărie, masă, scaune și dulap de haine.

De asemenea se pot face donații și în conturile:

Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/ BIC: BTRLRO22

PayPal: acasainbanat@gmail.com

Persoanele cu suflet mare, care doresc să se implice în acest caz şi să le ajute pe cele două femei să trăiască în condiții decente, pot obţine mai multe informaţii pe pagina de facebook a Asociației „Acasă în Banat”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*