Eveniment

Mascaţii au decins la braconieri în Timiş. Ce au confiscat

Mascaţii au decins la braconieri în Timiş. Ce au confiscat
Adora Beauty

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat trei arme și un pistol, în urma unor percheziții efectuate miercuri dimineață, la locuinţele unor persoane, bănuite de infracţiuni la regimul armelor și braconaj.

În cursul dimineții, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Timișoara și polițiștilor Orașului Sânnicolau Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara și Deta, au efectuat 7 percheziții la locuinţele unor persoane din  Timișoara, Jebel, Conacu Iosif, Chișoda, Peciu Nou si Cebza, bănuite de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor  și braconaj.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul a două dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, fapte ce ar fi fost comise pe raza județului Timiș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme, 1 pistol, 136 de cartușe letale cu glonț și cu alice, 10 cartușe neletale, 8 componente esențiale pentru arme, 2 proiectoare folosite la braconaj, 8 trofee de vânat și mai multe kilograme carne de vânat.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri. La activități au participat și luptători S.A.S și jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Glad Voievod”.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*