Eveniment

VIDEO/Şapte cetățeni sirieni şi irakieni ascunși într-un automarfar ce transporta castane

VIDEO/Şapte cetățeni sirieni şi irakieni ascunși într-un automarfar ce transporta castane

Șapte cetățeni din Siria și Irak au fost descoperiți în această dimineață de către polițiștii de frontieră de la Nădlac 1, când încercau să iasă ilegal din România, ascunși într-un TIR ce transporta castane.

La volanul TIR-ului se afla un cetăţean turc în vârstă de 46 de ani, care, conform documentelor de însoţire, transporta castane din Turcia, pentru o societate comercială din Germania.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul remorcii camionului, au fost descoperite ascunse şapte persoane – trei femei şi patru bărbaţi. Este vorba despre doi cetăţeni sirieni şi cinci cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 14 şi 29 de ani.“În data de 22 ianuarie, la ora 00.07, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul turc A.K., în vârstă de 46 de ani, la volanul unui automarfar marca Scania înmatriculat în Turcia. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, castane din Turcia, pentru o societate comercială din Germania”, transmit rerpezentanții Poliției de Frontieră Arad.

Șoferul este acum anchetat pentru trafic de migranți. Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz.

 

(Sursa foto/video: Poliția de Frontieră Arad)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*